Kiropraktik

Få faglig- og evidensbaseret behandling

På klinikken i Odense M har vi flere kiropraktorer og massører ansat, som alle er specialuddannet i kroppens bevægeapparat og har stor viden om kroppens bevægeapparat. Vi har tilsammen mange års erfaring bag os inden for forskellige specialområder, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Der kan være mange årsager til, at du oplever smerter eller ubehag i dine muskler, knogler, led eller sener, og i fællesskab finder vi ud af, hvorfor netop du oplever disse udfordringer. En behandling hos Rosengården Kiropraktik består af at diagnosticere, forebygge og behandle dine symptomer. Vi indleder din behandling med at få fastlagt dit skades- eller sygdomsforløb og foretage en grundig undersøgelse. Herefter stiller vi en diagnose og planlægger behandlingsforløbet sammen med dig.

Vi har fokus på alle dine bevægemønstre og hele din krop – og ikke kun det konkrete smertefulde område. Hvis du leder efter en kompetent og erfaren kiropraktor i Odense, kan du læse meget mere her på siden.

Vores mange specialområder

Her på klinikken har vi flere forskellige specialområder inden for kiropraktik, som bunder i mange års erfaring og stor faglig viden på området. Derfor er du altid garanteret en kompetent og professionel behandling, når du er patient hos Rosengården Kiropraktik. Vores specialer er inden for nakke, skulder, arm, brystet, lænd, hofte, iskias, ankel og fod. Derudover beskæftiger vi os også særligt med hovedpine, musearm, tennis- og golfalbue, diskusprolaps, rygskævhed og knæproblemer. Hvis dit problem ikke er inden for et af de nævnte områder, så kontakt os alligevel, da vi behandler mange andre områder og smerter. Desuden vægter vi det tværfaglige samarbejde højt, da vi tror på, at det giver dig den bedste behandling. Du er altid velkommen til at henvende dig til klinikken og høre nærmere om dine muligheder for en kiropraktorbehandling hos Rosengården Kiropraktik i Odense. Du behøver ikke at få en henvisning fra lægen for at søge hjælp hos en kiropraktor.

Baby- og børnekiropraktik

På samme måde som voksne kan få små løsninger af leddene i bevægeapparatet, så kan det også ramme børn helt ned til spædbarnsalderen. Der kan være mange årsager til sådanne låsninger, men det kan skyldes en vanskelig fødsel, et kejsersnit, en langvarig skæv stilling i sidste del af svangerskabet eller lignende. Senere i barnets liv kan det derimod være i forbindelse med et slag eller fald i forbindelse med en aktivitet. Uanset, hvad låsninger skyldes hos dit barn, så vil vi gerne hjælpe jer godt videre. Behandlingen af børn er mere blid og skånsom end hos voksne, og vi foretager en grundig forundersøgelse, så I er trygge gennem hele processen. Vi har tæt samarbejde med børnefysioterapeuter, børneergoterapeuter og sundhedsplejersker og indgår ofte i et team omkring barnet. Du kan læse mere om baby- og børnekiropraktik her.

Tryghed gennem hele processen

Når du modtager behandling fra en af vores kiropraktorer på klinikken, så er det vigtigt, at du føler dig både tryg, set og hørt. Vi råder og vejleder dig gennem hele behandlingsprocessen, så du aldrig går herfra og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til din situation og dine smerter. Det kan være utrolig individuelt, hvor meget man kan holde til, og det bliver der naturligvis taget hensyn til undervejs. En behandling hos en kiropraktor sker nemlig altid bedst i et samarbejde mellem behandler og patient, men hvor din bedring altid er i centrum. Sidder du med ubesvarede spørgsmål til vores kiropraktorbehandlinger eller, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi skal nok besvare alle de spørgsmål, som du må have.