Priser

Alt om priser

Her på siden finder du information om alle vores priser, som er baseret på en overenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Taksnævn. Følgende priser kan du se og læse mere om hos Dansk Kiropraktor Forening her

OBS! Hvis du udebliver uden at give os besked, så vil der blive opkrævet et udeblivelsesgebyr. Prisen herfor følger gældende Landsoverenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Husk at melde afbud, så vi undgår at afvise patienter med akutte behov. Det gør samtidig, at vi kan undgå lange ventetider.

Hvis du er i tvivl i forhold til Rosengården Kiropraktiks priser eller har spørgsmål hertil, så er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Tilbud om pakkeforløb i forbindelse med diskusprolaps og spinalstenose

Et samarbejde mellem Danske Regioner og Dansk Kiropraktor Forening i 2017 resulterede i, at man indførte et såkaldt pakkeforløb, som indebærer et forhøjet tilskud. Forløbene følger en fast struktur. Det betyder, at det offentlige betaler 60% af din første konsultation og behandling, men de resterende vil blive støttet med 40%. Tilskuddet til de almene kiropraktiske konsultationer udgør 18-20%, hvorfor et pakkeforløb kan være en god løsning til dig, der lider af smerter i forbindelse med enten diskusprolaps eller spinalstenose. Forløbet kræver ikke en henvisning fra lægen.