Personale

Mød Rosengården Kiropraktik

Her på siden kan du møde alle medarbejderne hos Rosengården Kiropraktik. Vi er et stærkt og kompetent hold, som består af flere kiropraktorer og massører samt sekretærer og en bogholder. Alle vores kiropraktorer har en uddannelse i kiropraktik samt har undervist kiropraktorstuderende enten på kiropraktoruddannelsen eller i klinikken. Derudover deltager de løbende i efteruddannelse inden for grund- og specialområdet. Vores massører er lægeeksamineret massører, hvoraf den ene ligeledes er RAB-godkendt behandler inden for både massage og akupunktur. Du kan læse meget mere om de behandlinger, som vores dygtige medarbejdere foretager her
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at henvende dig til os på telefon og mail eller i klinikken. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig med din individuelle udfordring.

Se mere information om hver enkelt medarbejder herunder.

John er en af vores dygtige kiropraktorer, som har været uddannet siden 2003, hvorfor han har mange års erfaring inden for faget bag sig. Det ses i Johns mange kompetenceområder, som han også har tildelt sig løbende via kurser og efteruddannelse. John bruger ofte ledfrigørende behandling og manipulation, bløddelsbehandling samt øvelser relateret hertil. Det er især inden for dette område, at John dygtige egenskaber skal findes. Derudover har John også være ekstern lektor ved Syddansk Universitet i Odense i mere end 11 år.

Desuden er John medejer af Rosengården Kiropraktik, hvilken han har været siden 2015.

 • Uddannet fra Syddansk Universitet Odense i 2003.
 • Ekstern lektor ved Syddansk Universitet Odense i mere end 11 år.
 • Har været hos Rosengården Kiropraktik siden 2008 og medejer af Rosengården Kiropraktik siden 2015.
 • Deltager løbende i efteruddannelse

Grethe er uddannet kiropraktor, hvor hun særligt beskæftiger sig med baby- og børnekiropraktik. Det er et af Grethes store specialer, og hun modtager hver dag mange spædbørn og børn til behandling på klinikken. Siden 1978 har Grethe haft egen klinik i Odense, og i 2015 blev hun medejer af Rosengården Kiropraktik, hvorfor der er mange års erfaring bag hendes daglige arbejde. Yderligere kan Grethe skrive en treårig engelsk mastergrad i børnebehandling fra AECC Universirty Bournemouth på sit CV.

 • Uddannet på Palmer College of Chiropractic 1976.
 • Mastergrad i børnebehandling fra AECC University Bournemouth.
 • Egen klinik i Odense siden 1978, medejer siden 2015.
 • Medlem af sundhedsvæsenets Disciplinærnævn fra 1988 til 2018.
 • Medlem af Dansk Kiropraktor Forening (DKF).
 • Medlem af Dansk Kiropraktisk Selskab.
 • Medlem af DKF fokusgruppe omkring børnekiropraktik.
 • Deltager løbende i faglige efteruddannelse og kurser.

Mathilde er uddannet kiropraktor og har speciale i baby- og børnekiropraktik. Hun har mange kurser bag sig inden for faget, hvor især baby og børn, gravide og muskelbehandling har været omdrejningspunktet. Hver dag behandler Mathilde mange børn i alle aldre, og hun modtager især mange spædbørn på klinikken, som har brug for kiropraktisk behandling.

Derudover behandler Mathilde også mange fodboldspillere eller gymnaster, hvor det er idrætsmæssige faktorer, der ofte spiller ind, samt folk plaget af hovedpine eller mavesmerter. Mathildes kompetenceområde er stort, og hun står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor dine smerter er placeret.

 • Uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2011.
 • Medejer af Rosengården Kiropraktik siden 2018.
 • Modtager kiropraktorstuderende i praktikforløb.
 • Uddannet ART Full Body Level 1 (Active Release Technique er en blid behandlingsform udviklet til at behandle professionelle atleter og få dem hurtigt tilbage til sporten, men den er også effektiv til muskelproblematikker, nerveafklemning samt hovedpine og hjernerystelse).
 • Medlem af DKF fokusgruppe omkring børnekiropraktik
 • Deltager løbende i kurser og efteruddannelse.

Lise har været ansat som sekretrær og bogholder hos Rosengården Kiropraktik siden 2009. Tidligere var hun at finde i en stilling som sekretær og bogholder i den mere grafiske verden, hvor hun har været 20 år på forskellige trykkerier.

Berit er ansat hos Rosengården Kiropraktik som både sekretær, massør og akupunktør. Hun har været i klinikken i mere end 10, hvor hun i 2017 valgte at uddanne sig som massør og efterfølgende også akupunktør. Berit er såkaldt RAB-massør, som betyder, at hun er registreret alternativ behandler. Som RAB-massør har hun en sundhedsfaglig uddannelse, hvor du har gennemført minimum 660 lektioners undervisning. Når man er registeret som alternativ behandler, betyder det for dig, at de fleste sundhedsforsikringer vil dække behandlingen.

Alice har været ansat hos Rosengården Kiropraktik siden 2018. Hun er at finde i vores reception onsdag og torsdag samt hver anden fredag. Tidligere har Alice arbejdet i et pengeinstitut.

Monica er vores nuværende og meget dygtige kiropraktorstuderende. Derudover fungerer hun også som medhjælper i vores reception, hvor hun agerer sekretær fra tid til anden.